Last news in Fakti

1 Април, 2022 10:25 3 920 0

Синът на футболна легенда изчезна безследно!

  • дидие дрогба-
  • айзък-
  • футбол-
  • изчезнал-
  • челси

21-годишният младеж играе за втория отбор на португалския Академика Коимбра, като паралелно с това следва във Франция

Синът на футболна легенда изчезна безследно! - 1
Снимка: БГНЕС

Синът на футболната звезда от близкото минало Дидие Дрогба - Айзък изчезна безследно, съобщават световните медии.

21-годишният младеж играе за втория отбор на португалския Академика Коимбра, като паралелно с това следва във Франция. Това е причината да бъде освободен от клуба си, за да се яви на изпити, но така и не се завръща в Португалия. От Академика правили многократни опити да го издирят, но без резултат.

"Той е много бърз и техничен играч. Малко е апатичен и изглежда откъснат от случващото се на тренировките. Бих казал, че е добро момче. Проблемът е, че го няма от януари и не знаем къде е. Не се е с свързал с нито един от съотборниците си. Бяхме се разбрали за дата, в която отново ще е при нас, но още го няма. Не знам въобще дали ще се върне. Дано е добре", коментира треньорът му Мигел Карвальо.

Преди това Айзък Дрогба играеше в италианската Серия Д с отбора на Фолгоре Каратезе.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА