Last news in Fakti

16 Май, 2013 17:08 879 0

Ди Канио: Играчите ще почиват, когато аз им кажа

  • паоло ди канио-
  • почивка-
  • съндърланд
Ди Канио: Играчите ще почиват, когато аз им кажа - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Треньорът на Съндърланд Паоло Ди Канио предупреди своите футболисти, че не могат да излязат в почивка, ако той не им е разрешил.

„Черните котки“ си осигуриха оставане във Висшата лига кръг преди края, завършвайки наравно 1:1 у дома срещу Саутхемптън. Прекият им конкурент Уигън загуби от Арсенал и догодина ще играе в Чемпиъншип, имайки предвид изоставането на четири точки от тима „над чертата“. На 19 май Съндърланд закрива сезона с гостуване на Тотнъм.

„От огромно значение е как ще се представят играчите в неделя. След това аз ще реша дали могат да излязат във ваканция или не. Не е сериозно след мача с Тотнъм някои да се приберат, а други директно да отлетят за различни дестинации като Малта и Кипър. Те ще си опаковат багажите и час преди края на мача мислите им ще са далеч оттук. Затова всички ще се приберем заедно. Ако някой е направил резервация за понеделник, значи е загубил доста пари. Първо трябва да питат мен!“, каза чудатият италианец, който неведнъж се е сбивал с футболисти от екипа си.

Ди Канио се закани, че може и да им намали „отпуската“ с няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА