2 Април, 2022 09:52 844 2

Стана ясно за колко е подписал новият защитник на ЦСКА

  • цска-
  • енес махмутович-
  • футбол-
  • договор

Столичани се възползваха от специалното правило на ФИФА за футболистите, състезаващи се в руския и украинския шампионат, и привлякоха централния защитник и люксембургски национал от ФК Лвов

Стана ясно за колко е подписал новият защитник на ЦСКА - 1
Снимка:

Новият защитник на ЦСКА Енес Махмутович е подписал договор с „червените“ за 2 години и половина или до лятото на 2024-а година, информират медиите в Люксембург.

Столичани се възползваха от специалното правило на ФИФА за футболистите, състезаващи се в руския и украинския шампионат, и привлякоха централния защитник и люксембургски национал от ФК Лвов.

Махмутович обаче няма да бъде готов за днешната среща с Берое, тъй като забраната на „червените“ от ФИФА за картотекиране на нови футболисти все още не е паднала. От ЦСКА вече потвърдиха, че е въпрос на часове това да се случи. Очаква се бившият бранител на английския Мидълзбро да бъде регистриран за гостуването на Локомотив Пловдив идния петък.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 2 Отговор
    Ковачев пиши цялото име на МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.