Last news in Fakti

2 Април, 2022 11:37 1 864 2

ФИФА публикува пълната програма на Световното първенство в Катар

  • мондиал 2022-
  • програма-
  • катар-
  • футбол-
  • световно първенство

В мача на откриването няма да играят домакините и Еквадор, както се очакваше, а Сенегал и Нидерландия

ФИФА публикува пълната програма на Световното първенство в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

ФИФА публикува пълната програма на Световното първенство, което ще се проведе в Катар. От нея става ясно, че в мача на откриването няма да играят домакините и Еквадор, както се очакваше, а Сенегал и Нидерландия. Двубоят ще стартира в 12:00 часа българско време на 21 ноември.

В официалното разписание мачът Сенегал - Нидерландия от група “A” фигурира под номер 2, но въпреки това той ще започне преди този между Катар и Еквадор от същата група, който е преместен за 18:00 часа. В първия ден на шампионата ще има още две срещи: Англия - Иран и САЩ срещу победителя от европейския плейоф.

Финалите на Мондиал 2022 ще се проведат между 21 ноември и 18 декември. Вчера в Доха беше изтеглен жребият за груповата фаза. Три от финалистите все още не са известни, тъй като предстоят междуконтинентални баражи.

ФИФА публикува пълната програма на Световното първенство в Катар


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    По регионални и политически причини , от много време на световното не играят всички най-добри отбори ! На можем да сравним Нова Зеландия , Австралия , Ямайка , Иран например с Италия и Швеция ! Нали ?
  • 2 зеленчук

    1 0 Отговор
    Ако взема една машинка,този в ляво ще го острижа до кожа!