Last news in Fakti

2 Април, 2022 10:10 1 391 1

Предложиха на Лудогорец наш младежки национал, играещ в Израел

  • кфар саба-
  • йоан стоянов-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • младежки национал

Йони е роден в България, но семейството му се мести в Израел, когато е на 2 години

Предложиха на Лудогорец наш младежки национал, играещ в Израел - 1
Снимка:

Лудогорец може да направи пореден трансфер с израелски клуб. Според местните медии вариант за трансфер в Разград е младежкият национал на България - Йоан Стоянов, по-известен като Йони. Той е на 20 години, играе като десен защитник и вътрешен халф и от началото на сезона за Кфар Саба има 6 гола в 29 мача, което е отлична статистика за дефанзивен футболист, пише "Мач Телеграф".

Йони е роден в България, но семейството му се мести в Израел, когато е на 2 години. Той е юноша на Апоел Херцлия, а от 2020 г. е част от Кфар Саба, където е неизменен титуляр. Имаше вариант Стоянов да заиграе за младежкия национален отбор на Обетованата земя, но в крайна сметка избра поканата на Александър Димитров и вече записа 4 мача в евроквалфикациите.

Не е тайна, че Лудогорец се нуждае от десен бранител, след като по всичко личи, че Сисиньо и Жордан Икоко ще напуснат Разград след края на сезона, когато изтичат техните договори.

Иначе в Разград вече направиха няколко сделки с израелски клубове само през тази зима. На Макаби Хайфа бе продаден Мавис Чибота, а под наем в Макаби Тел Авив отиде Жозуе Са. От Апоел Тел Авив пък бе привлечен левият халф-бек Дени Групер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.