2 Април, 2022 13:57 601 0

Гуардиола показа увереност: Можем да допуснем грешки и да станем шампиони

  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • висша лига

Какво и да се случи следващия кръг или по-следващия, няма някой да стане шампион

Гуардиола показа увереност: Можем да допуснем грешки и да станем шампиони - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отказа да коментира битката за титлата между неговия отбор и Ливърпул, въпреки че беше разпитван основно за нея по време на петъчната си пресконференция преди сблъсъка срещу Бърнли.

„Можем да допуснем грешки и да станем шампиони. Никой не знае. Какво и да се случи следващия кръг или по-следващия, няма някой да стане шампион. Но ще се борим до края, това е сигурно“, заяви Гуардиола.

„Имаме много мачове през април - осем, потенциално девет мача. Селекцията няма да само е за следващия мач. Хората се завръщат от националните си отбори. Трябва да видя в какво състояние са и тогава ще преценя“, допълни испанецът.

Гуардиола намекна, че няма да може да разчита на Рубен Диаш за дербито с Ливърпул след седмица. Той заяви, че бранителят е аут за днешния мач срещу Бърнли, но на въпрос колко дълго още ще отсъства, Пеп отговори:

„Не знам. Докторът каза между 4 и 6 седмици. Сега са минали четири седмици. Мисля, че му трябват още 10 дни или две седмици“.

Джон Стоунс обаче е на линия, след като получи лека травма по време на лагера с националния отбор на Англия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА