4 Април, 2022 16:30 4 485 6

Христо Стоичков се похвали с голямо семейно щастие

  • христо стоичков-
  • мариана стоичкова

Футболната ни легенда днес има повод за празник

Христо Стоичков се похвали днес в социалните мрежи с рождения ден на съпругата си Мариана и реши да я поздрави пред всички своите почитатели, за да направи празника ѝ още по-голям.

Честит рожден ден, любима Мариана! Всеки ден мислено ти връчвам по една Златна топка за обичта, грижите и семейното щастие, с които ме дари!“, написа „Камата“ във Facebook.

Семейство Стоичкови са заедно от 35 години, като двамата имат две дъщери, а и от известно време са прародители.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Булката

    6 1 Отговор
    овен !
  • 3 Надминах Стоичков

    4 2 Отговор
    На моята и давам не по една, а по две топки на ден...
  • 4 Чеп

    6 6 Отговор
    Да ходят да се ваксинират и бустерират с жена му.Няма ли да го питате нещо за "агресията" на Русия да се изкаже?Тоя може и да е голям военен стратег.Много ще ви е от полза за пропагандата
  • 5 Боли ме шнура

    0 4 Отговор
    Евала Кюрде. Ама дай и един бодил де, само топки работа не вършат.
  • 6 Артилерист

    2 0 Отговор
    Поздравления за кавалерското поведение на Христо Стоичков. Поздрави и за рождения ден на любимата му съпруга. Обръщам внимание на ценностната футболна среда в България щом такава простотия надолу се излива върху най-добрия български футболист, спомогнал с уменията и усилията си за успехите на националния ни отбор, както и за прослава на Родината. Бъди здрав Ицо за радост на твоите близки и всички твои приятели и почитатели.