4 Април, 2022 22:45 773 0

Джон Тери мечтае за работата на Томас Тухел

  • джон тери-
  • челси

Легендарният бранител иска един ден отново да се завърне на „Стамфорд Бридж“

Джон Тери мечтае за работата на Томас Тухел - 1
Снимка: БГНЕС

Джон Тери си е поставил за цел един ден да се завърне в Челси и да поеме контрола над клуба, научихме от Stadium Astro, цитиран от Goal.

Легендарният бранител на „сините от Стамфорд Бридж“ споделя, че дългосрочната му амбицията е да стане мениджър на клуба, за да продължи историята си с родния клуб.

Припомняме, че Тери прекара 19 години в Челси, голяма част от които с капитанската лента. Не са малко онези, които го сочат за един от най-великите британски бранители на всички времена.

До скоро той изпълняваше ролята на асистент в Астън Вила за Дийн Смит, но след това на „Вила Парк“ пристигна Стивън Джерард.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА