Last news in Fakti

6 Април, 2022 18:15 3 877 3

Дори на 53 Луси Лиу не спира да се поти във фитнеса

  • луси лиу-
  • фитнес

Актрисата изглежда поне с 10 години по-млада, ако не и повече

Луси Лиу е едно от най-разпознаваемите лица в Холивуд, независимо от факта, че никога не е печелила значими награди от големите кинофестивали. Но причината, за да ви призовем тук не е актьорската ѝ кариера, а фактът, че на 53-годишна възраст продължава да се поти във фитнеса.

Американката от азиатски произход категорично не изглежда да е на тази възраст и без съмнение това се дължи на усилията, които полага в името на здравето и фигурата си.

Лиу определено може да послужи като модел за подражание на съвременните жени с кариери.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    6 5 Отговор
    Всеки е длъжен , да има уважение към себе си , а не оправдания към неуважението си .... Я , получи се добре , може да го ползвате !

    Коментиран от #3

  • 2 искам да й

    8 0 Отговор
    взема банята
  • 3 Не, не се е получило

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Оправдание ЗА, а не оправдание към!