Last news in Fakti

6 Април, 2022 21:15 1 399 2

Бивш играч на ЦСКА ще блокира сделката за Махмутович, ако не си получи парите до 24 часа

  • цска-
  • сержиньо-
  • енис махмутович

На „Армията“ искат да картотекират централния бранител преди края на редовния шампионат

Бивш играч на ЦСКА ще блокира сделката за Махмутович, ако не си получи парите до 24 часа - 1
Снимка: БГНЕС

Новият централен бранител на ЦСКА Енис Махмутович може и да не получи картотека в следствие на забраната от ФИФА, тъй като един от бившите играчи на клуба твърди, че все още не си е получил дължимото в уговорените срокове.

Искам да ви информирам, че ЦСКА няма да може да картотекира новия футболист от Лвов, с който подписа, тъй като крайният срок клубът да плати на кредиторите си изтича утре, а клубът все още не е платил нищо. Затова трансферната забрана няма да бъде вдигната. Те твърдят, че сега нямат нужните пари, но ще ги имат през месец юни, затова ЦСКА няма да картотекира играча“, каза Сержиньо в интервю за Sportal.

„Армейците“ имат отчайваща нужда от заместник на контузения Юрген Матай, ако искат да запазят поне теоретични шансове за титлата в Първа Лига. Това на този етап изглежда трудно постижима задача.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заплата от Микре

    3 9 Отговор
    Литекс София и без това нямаха намерение да го пускат да играе. Просто имаха малко излишни пари и ще ги дават за заплата.

    Коментиран от #2

  • 2 ко каза ко

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Заплата от Микре":

    Малко не ти се получава.
    Кога точно Сержиньо е играл за Литекс?