Last news in Fakti

7 Април, 2022 18:00 1 475 0

Предвидиха първия трансфер на Ерик тен Хаг, когато пристигне в Манчестър Юнайтед

  • рубен невеш-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • уувърхамптън

Смята се, че нидерландецът ще иска да коригира халфовата линия в клуба

Предвидиха първия трансфер на Ерик тен Хаг, когато пристигне в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Слуховете, че Манчестър Юнайтед е на финалната права в преговорите с Ерик тен Хаг дадоха възможност на таблоидите във Великобритания да започнат със спекулациите за първите му трансфери на „Олд Трафорд“. The Sun твърди, че това ще е Рубен Невеш от Уувърхамптън, който и без друго отдавна е свързван с „червените дяволи“.

Португалецът натрупа сериозен опит във Висшата лига и се утвърди, като един от най-стабилните разиграващи централни полузащитници на „острова“. Това означава, че той влиза директно в конкуренцията на Фред, който пък е определян от мнозина за един от най-неубедителните състезатели в тази роля, особено от по-критичните фенове на Юнайтед.

Тен Хаг неминуемо е забелязал, че основният проблем на бъдещия му тим е, че няма човек, който да е еднакво добър в дефанзивната част на играта и в изграждането на атаките. Това би направило един подобен ход логичен.

Рубен Невеш е оценяван на €40 млн. от Transfermarkt, но не е изключено „вълците“ да настояват за €10-15 млн. повече, просто защото в последните години подобни вътрешни трансфери във Висшата лига са с по 30% по-скъпи, благодарение на медийната еуфория, която доминира в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА