Last news in Fakti

8 Април, 2022 14:00 1 544 0

Бивш играч на Барса иска да избяга от Тотнъм обратно към Испания

  • емерсон роял-
  • тотнъм-
  • атлетико мадрид-
  • барселона

Изглежда работата му с Антонио Конте не е чак толкова удовлетворяваща

Бивш играч на Барса иска да избяга от Тотнъм обратно към Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският защитник Емерсон Роял планира да се завърне в Испания след краткия си престой в английския Тотнъм, признавайки за намеренията си пред испанското издание Cadena Ser, цитирано от Team Talk.

23-годишният бразилец струваше на „шпорите“ €25 млн. през миналото лято, като той трябваше да е една от звездните покупки за Нуно Еспирито Санто, но португалският специалист скоро след това се прости с поста си, за да дойде на негово място Антонио Конте.

Роял изглежда не се наслаждава на престоя си във Висшата лига така, както може би се е надявал, щом публично споделя, че обмисля предложението на Атлетико Мадрид, което датира още от януари.

„Дюшекчиите“ на свой ред имат нужда от още опции в дясната зона на защитата, след като Киърън Трипиър бе продаден на Нюкасъл, а Симе Вършалко се оказа единствената стойностна опция за Диего Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА