Last news in Fakti

8 Април, 2022 20:52 1 429 0

Тен Хаг изложил вижданията си пред босовете на Ман Юнайтед, те отново изпъкнали с „късогледство“

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед

Отговорните фактори в манчестърския гранд продължават да живеят с илюзията, че могат да наемат мениджър, който да им върне славата бързо

Тен Хаг изложил вижданията си пред босовете на Ман Юнайтед, те отново изпъкнали с „късогледство“ - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Фаворитът за бъдещ мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е представил пред ръководството на „червените дяволи“ детайлен план, с който трябва в рамките на пет години да върне клуба на върха.

Според вестник „Индипендънт“, който разрива подробности от последните интервюта за работата на нидерландеца, Тен Хаг много директно е изразил мнението, че според него в момента отборът е доста далеч от нивото на Шампионската лига.

Той е очертал план за преодоляване на тази разлика, като ще започне с драстично подобряване на физическата кондиция на тима. Тен Хаг има и свой план за селекция и конкретни трансферни цели. „Индипендънт“ твърди, че в този списък има и играчи от настоящия отбор на Тен Хаг – Аякс. В противовес с информациите от последните дни, изданието отбелязва, че споменатата дългосрочност на този план не е очаровала ръководството, което иска доста по-бързи резултати.

Това от своя страна показва, че те изобщо не са си научили уроците от ерата след сър Алекс Фъргюсън и отказват да разберат, че футболът днес е много променен. Нищо не става твърде бързо, никой не е магьосник и индивидуалната класа на играчите вече не е най-важното нещо.

Босовете гледали скептично и на трансфери от холандското първенство след трудната адаптация на Мемфис Депай и Дони ван Де Беек. Точно заради това все още не може да се каже, че Тен Хаг, който си остава сред фаворитите, със сигурност ще получи работата.

Фабрицио Романо добавя в контекста на темата за селекцията, че Ерик тен Хаг е поискал от ръководството да участва на 100% в трансферната стратегия на клуба, което включва входящи и изходящи трансфери, както и дума при предлагането на нови договори на играчите. Нидерландецът освен това иска всяко бъдещо ново попълнение да отговаря в максимална степен на неговата идея и стратегия за бъдещото развитие на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА