Last news in Fakti

11 Април, 2022 18:30 889 0

Целта пред Александър Томаш е Локомотив Пловдив да се превърне в средноевропейски отбор

  • александър томаш-
  • локомотив пловдив

Новият наставник на „смърфовете“ официално встъпи в длъжност

Целта пред Александър Томаш е Локомотив Пловдив да се превърне в средноевропейски отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Томаш днес бе представен като официалния нов старши-треньор на Локомотив Пловдив, а на дадената пресконференция той обяви какви са поставените цели пред него и екипа му.

Искат дългосрочност, лека-полека Локомотив да се превърне в средноевропейски отбор. Без, веднага от днеска за утре, което ме спечели мен. Надявам се да бъде така, защото човек, когато бърза, трудно стига. Крачка по крачка“, каза Томаш за възложената му задача от новото ръководство на „смърфовете“.

Той призна още, че са водени няколко разговора още преди дербито с ЦСКА, но едва след това са се договорили за всички подробности, за да може той да поеме юздите в тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА