Last news in Fakti

12 Април, 2022 21:23 3 446 11

Стойчо Младенов подаде оставка навръх рождения си ден

  • цска-
  • стойчо младенов

Старши-треньорът на „армейците“ си тръгна веднага след победата над Славия

Стойчо Младенов подаде оставка навръх рождения си ден - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов вече не е треньор на ЦСКА. Това стана ясно минути след успеха на клуба над Славия в първия полуфинал за Купата на България.

Наставникът на „армейците“ призна, че е изчакал до днес, въпреки че има рожден ден, за да обяви решението си, защото му е било обявено, че ръководството няма да успее да му намери наместник за мача.

Новината идва само ден след пресконференцията на Младенов, на която обяви, че не си е говорил със собственика Гриша Ганчев от месеци. В същото време с него не са се консултирали за селекцията през зимата.

В края на седмица ЦСКА ще играе срещу Левски, но очевидно ще има нов треньор за „червените“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз и всичи

    15 5 Отговор
    Най-сетне!!!

    Коментиран от #10

  • 2 КЪДЕ Е

    14 5 Отговор
    ГРИША ГАНЧЕВ...НЯМА НИКОЙ...ЦСКА Е В НОКДАУН...КАКВИ САНКЦИИ ГИ ЧАКАТ САМО БОГ ЗНАЕ...ТОВА Е КРАЯТ НА ГРИША ГАНЧЕВ...
  • 3 Срам и Позор

    18 2 Отговор
    Ясно, сега ще сложат Любо Пенев, това го гледаме всяка година, едно и също....
  • 4 Стоян Александров

    13 8 Отговор
    Нееееееееее. Неееееееее. На кого ни оставяш бате Петорчооооо, ба кого бе ? Неееееееее. Ти си легенда, ти си Великан, ти си всичко за футболна България. Неееееее. Не бата Петорка. Молим те върни сеееее. Цяла синя България те иска за тренер у Лойч. Ти ни държеше живи и сплотени. На кого Ни оставяш сега ? ВЪРНИ СЕЕЕЕЕЕ. МОЛИМ ТЕ. ЛЕГЕНДООООООО....
  • 5 Порно

    16 1 Отговор
    НеуСтойчо подал оставка. Следват претенциите.

    Коментиран от #7

  • 6 Мимч

    17 4 Отговор
    Може би за първи път може да кажем браво,за решението на Гришата , да се отърве от този мушеник по навреме. Явно беше много подведен до сега,но разбраго що за стока е и взе най правилното решение...
  • 7 ГОРСКИ

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Порно":

    Аз имам претенции, защото в БЪЛГАРИЯ отдавна няма футбол и за това гледам футбол само от Европа!!!!!!!
  • 8 Дилдо

    11 0 Отговор
    Вечно се оправдава, мрънкало абсолютно
  • 9 Бай Тошо

    1 6 Отговор
    Големите отбори като ЦСКА трябва да минат изцяло под държавна собственост и контрол, докато ги подмятат частници ще са все на ръба на оцеляването, една година ихо и после тихо
  • 10 Варна

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Аз и всичи":

    Добре би било Стойчо да е на треньорската скамейка по време на дербито, но още като насрочи пресконференция вчера, стана ясно че ще си подаде оставката. Но е факт, че след неговата подготовка отбора записа много слаби резултати, за разлика след лятната подготовка. Ако ЦСКА успее да убеди Алън Пардю да води отбора ще е отлично. Огромно име във футбола. Още повече, че точно той одобри и доведе почти всички играчи последните два трансферни прозореца.
  • 11 кУмУнист

    6 1 Отговор
    На тройчо му се изсмя целия футболен свят и си подаде оставката. Сега в време на другите плиткоумци Белчев, Пенев или Младенов, а защо не и другия не много умен безработен треньор Акрапович.