Last news in Fakti

14 Април, 2022 12:08 2 309 4

Майкъла: Не разбирам как феновете на ЦСКА приемат това нещо и не го коментират?

  • георги илиев майкъла-
  • футбол-
  • цска-
  • стойчо младенов-
  • любослав пенев-
  • гриша ганчев

Чудя се на хората не им ли прави впечатление, че и Любо Пенев напусна със същите думи като Стойчо

Майкъла: Не разбирам как феновете на ЦСКА приемат това нещо и не го коментират?  - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира последните събития на стадион "Българска армия".

"Чудя се на хората не им ли прави впечатление, че и Любо Пенев напусна със същите думи като Стойчо. И двамата казаха едно и също нещо, но в крайна сметка Ганчев е човекът с парите и той решава. Когато един собственик реши нещо, то просто се случва.

Когато Младенов е започвал работа в ЦСКА, е бил наясно как стоят нещата със селекцията. С този отбор всеки ще стигне до второто място и това е нормално, след като имаш бюджет от 15 милиона. Стойчо го знае това, но Ганчев дава парите и той решава какво ще се случва. Друго нещо не разбирам. Как феновете го приемат това нещо и защо не го коментират?

Колкото до оставката на Стойчо Младенов, той няма друг изход. Другият вариант е да го изгонят, но това ще се отрази на името му. В тази ситуация, който и да дойде начело на отбора, няма да се промени особено нищо и пак ще сме втори. ЦСКА е голям отбор, но за съжаление лежи на стари лаври. Тези играчи нямат психиката и характера за този клуб. ЦСКА е на феновете, а явно и на тях им харесва това нещо.

Купичката не я броя за толкова голям успех. Освен първото място и титлата в шампионата друго не устройва "червените"! Аз съм шампион, такъв ми е манталитетът. Такъв беше на всеки един от нас, които играехме за ЦСКА. Собствениците идват и си отиват, а привържениците остават винаги зад отбора си. Мисля, че няма да приемат оставката на Стойчо Младенов", заяви Майкъла пред "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    7 1 Отговор
    При Стойчо ЦСКА записа най-слабата си пролет за последните десетина години.

    Футболистите са същите, които биха Хърватите от Риека и Витория Пилзен и обраха наградите за най-добри футболисти за есента, но забележете, след подготовка проведена от Любо Пенев.

    Тогава Стойчо заяви,че подготовката на Пенев не струва и, че след като той проведе подготовка, отбора ще е много по-силен пролетта!

    Но на всички играчи падна формата! Вкара напрежение в отбора, играе се архаично и това изгони публиката, раздели футболистите си на титуляри и резерви и най-вече изигра лошо Любо Пенев!
  • 2 купичката

    0 5 Отговор
    с това отношение не сте за първа лига
  • 3 Теко

    4 0 Отговор
    Който дава парата той поръчва музиката пък и Стойчо е страхлив треньор
  • 4 7,62

    1 3 Отговор
    С тази игра и втори няма да бъдат повече ...