Last news in Fakti

14 Април, 2022 12:42 901 1

Стамен Белчев е единственият треньор на ЦСКА, изкарал повече от една подготовка

  • стамен белчев-
  • цска-
  • гриша ганчев-
  • футбол

Всички други наставници в клуба на Гриша Ганчев напуснаха Борисовата градина след по-малко от година начело на "червените"

Стамен Белчев е единственият треньор на ЦСКА, изкарал повече от една подготовка - 1
Снимка: БГНЕС

Стамен Белчев е единственият треньор на ЦСКА, който успя да проведе повече от една подготовка на тима от 2016 година насам, сочи анализ на колегите от "Тема Спорт".

Всички други наставници в клуба на Гриша Ганчев напуснаха Борисовата градина след по-малко от година начело на "червените".

Сега това се очертава да се случи и със Стойчо Младенов, който подаде оставк след победата над Славия в Sesame Купа на България.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    3 0 Отговор
    При Стойчо ЦСКА записа най-слабата си пролет за последните десетина години. Футболистите са същите, които биха Хърватите от Риека и Витория Пилзен, но забележете, след подготовка проведена от Любо Пенев.

    Тогава Стойчо заяви,че подготовката на Пенев не струва и, че след като той проведе подготовка, отбора ще е много по-силен пролетта!
    Но на всички играчи падна формата! Вкара напрежение в отбора, изгони публиката, раздели футболистите си на титуляри и резерви и най-вече изигра лошо Любо Пенев!