Last news in Fakti

25 Април, 2022 21:21 1 756 2

Именит испански халф е пред спиране с футбола

  • сеск фабрегас-
  • монако-
  • край на кариерата

Договорът на Фабрегас с френския клуб изтича през лятото на 2022 година

Именит испански халф е пред спиране с футбола - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

По всяка вероятност халфът на Монако - Сеск Фабрегас, който има солидна визитка зад гърба си, ще се оттегли в края на текущия сезон.

34-годишният халф контузи десния си глезен в събота в мач за втория отбор на Монако, и това може да го извади от игра до края на кампанията, а източници от клуба предполагат, че професионалната му кариера е приключила.

Договорът на Фабрегас с френския клуб изтича през лятото на настоящата 2022 година. През настоящия сезон халфът изигра едва пет мача във всички състезания за Монако.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Komapak

    3 0 Отговор
    Най-голямата му грешка беше, че от боготворен капитан на Арсенал избяга за повече пари в Барселона. Оттам тръгна толкова надолу че чак не е за отбелязване.