Last news in Fakti

28 Април, 2022 10:02 915 0

Бой на бейзболен мач от елита на Щатите (ВИДЕО)

  • метц-
  • кардиналс-
  • бейзбол

Поредният опит за удар с топка от питчъра на Метц доведе до огромен конфликт на терена

Срещата между Метц и Кардиналс в Сейнт Луис попадна в заглавията на световните медии след сбиване между играчи на двата отбора по време на срещата им от MLB в САЩ.

Питчърът Йоан Лопез от домакините и батърът Нолан Аренадо от гостите предизвикаха масовата свада резултат 5:10 за „кардиналите“. Поводът бе, че на няколко пъти топки целят да ударят замахващите състезатели на тима от Сейнт Луис, а при поредната висока и близка топка нервите на Лопез не издържаха.

Всички играчи от двата тима се втурнаха към точката на конфликта, а дори в един момент се стигна и до хватки от борбата, за да бъдат разтървавани бейзболистите.

Статистиката показва, че играчи на Метц са удряни цели 19 пъти от старта на сезона, което е рекорд в MLB. 3 от тези случаи бяха именно в срещата с Кардиналс.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА