Last news in Fakti

25 Май, 2013 22:04 3 451 0

Баждеков - в болница, Иво Тонев - с оставка след издънката срещу Славия

  • левски-
  • константин баджеков-
  • иво тонев

Иво Тонев хвърли оставка

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков е бил откаран в болница. На дългогодишния финансов експерт на сините му е прилошало в минутите след равенството 1:1 срещу Славия, което направи Лудогорец шампион за втора поредна година.

Баждеков се почувствал зле пред стадиона и се наложила спешна помощ, предаде бТВ.

Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев е подал оставка след нелепо изпуснатата титла.

Той пое вината за това, че сините не спечелиха нито един трофей, въпреки че държаха шампионската купа в ръцете си. Левски загуби и финала за Купата на България от Берое.

Тонев отговаряше оперативно за управлението на клуба и за трансферите.

Лудогорец е новият стар шампион на България, след като Левски изненадващо не успя да победи Славия в последния кръг в "А" група.

Разградчани нямаха проблеми и победиха с 3:0 Монтана като гост, а в същото време "сините" стигнаха само до 1:1 като домакин на стадион "Георги Аспарухов".

Базил де Карвальо откри резултата, но автогол на Димитър Везалов в 74-ата минута смълча феновете и остави шампионската купа във витрината на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА