Last news in Fakti

26 Май, 2013 12:44 1 884 1

Лудогорец на върха, Левски в калта (Отзиви и коментари)

  • лудогорец-
  • левски-
  • титла-
  • шампион-
  • славия
Лудогорец на върха, Левски в калта (Отзиви и коментари) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски загуби по странен начин „спечелената” титла, завършвайки наравно 1:1 у дома със Славия. Лудогорец, който победи Монтана, е новият шампион на България. След последния кръг в лагера на едните цареше радост, а другите – проклинаха съдбата си. Предлагаме ви интересни коментари и отзиви на основните лица в клубове, пряко замесени в борбата за титлата.

Ангел Петричев, изпълнителен директор на Лудогорец:

„Един голям поклон за момчетата от Славия, които показаха, че футболът в България е жив. Не коментирам дали е имало финансов стимул, за какъвто се пишеше във вестниците. Вярвах до последно, че можем да спечелим титлата. Когато господин Батков каза, че Господ е от Левски, тогава истински повярвах – когато работиш със сърце, когато си почтен и честен, не може Господ да не те погледне с едното око”.

Ивайло Петев, треньор на Лудогорец:

„Щастлив съм. Горд съм с моите момчета. Поздравявам всички наши фенове, които бяха с нас. Тази титла е по-сладка. Изключително висок морал от страна на Славия. Хората, които ги хулиха през годините, трябва да им се извинят”.

Николай Митов, треньор на Левски:

„Разочарованието е голямо. През второто полувреме не играхме добре, допуснахме и елементарен гол. Боли ме много. Славия си играха, никога няма да кажа, че те са ни виновни. Трябваше да ги бием, имахме седем положения през първото полувреме – ако бяхме вкарали 2-3 гола, всичко приключваше”

Даниел Боримиров, спортен директор на Левски:

„Това е най-тежкият ден за мен откакто съм ръководител в Левски. Най-много ме боли за нашите фенове, защото те не заслужаваха това нещо. За съжаление ние не оправдахме техните очаквания през второто полувреме. Жалкото е, че не Славия отбеляза, а ние сами си вкарахме автогол.”

Христо Йовов, футболист на Левски:

„Мисля, че това е сън. Това ми е последният мач на Левски и не съм си и помислял, че може да се случи подобно нещо. Но явно това е футболът, това е животът. Аз това им казах и на момчетата в съблекалнята – аз съм единственият, който не може да поправи нищо. Те са млади и догодина имат нов шанс. Животът е странно нещо – преди седмица бяхме на върха, днес сме в шок”.

Иво Тонев, изпълнителен директор на Левски:

„Това, което се случи днес, е най-голямото ми разочарование във футбола. Ще ви кажа нещо, което бях решел още преди месец. Ще предложа на Тодор Батков да напусна поста изпълнителен директор на Левски. Бъдещето на този клуб е свързано с хора като Даниел Боримиров и Христо Йовов”.

Венци Стефанов, президент на Славия:

„Ние казахме, че ще играем и няма да се занимаваме с разни комбинации. Цяла седмица се писаха разни неща, някакви милиони се разнасяха. Кирил Домусчиев е последният човек, с когото имам приятелски взаимоотношения. Едно мога да кажа – Славия игра за себе си. От Левски заплашваха Гошо Петков и Вили Вуцов със смърт и убийства. Представяте ли си за какво иде реч? Това е безобразие, такива неща не трябва да се случват. Още не хванали рибата, „турили” тигана – чакайте, Левски!”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Georgi Georgiev

    0 0 Отговор
    браво на говедата