Last news in Fakti

2 Май, 2022 17:32 1 611 2

Колко калории има в някои популярни тестени изделия (ВИДЕО)

  • лорен симпсън-
  • хляб

Оказва се, че някои от тях са особено калорични

Колко калории има в някои популярни тестени изделия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Любимата ни фитнес инструкторка Лорен Симпсън отново ни идва на помощ, за да хвърли светлина върху още една важна тема, касаеща спорта и здравословния начин на живот. В полезно видео в Instagram тя показва различни тестени изделия и калориите, с които са заредени.

Сред продуктите има различни видове хляб, питки, тортили, бисквити, кифлички и други подобни, за да можем нагледно да си представи какво консумираме.

Особено интересно ни стана, че в две филийки хляб има почти толкова калории, колкото в шоколадов донът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    4 0 Отговор
    "шоколадов донът."

    Поничка, бе джанъм. :D Толкова ли изпростя туй образование, че елементарни български думички не се знаят вече.
  • 2 Sion

    4 0 Отговор
    Шоколадов какво?! Поничка като дума дали е известна на автора?! Ша ма извинявайте, ма като ви знам нивото на английски в редакцията/ като онова лудото, дето изпрати Тръмп в Грузия вместо в щата Джорджия/ по-добре ще е да използвате български..