Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 10:13 1 748 2

Лорен Симпсън: Смит машината неслучайно има различни ъгли (ВИДЕО)

  • лорен симпсън-
  • фитнес

Фитнес инструкторката показва защо има такава разлика

Лорен Симпсън: Смит машината неслучайно има различни ъгли (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Смит машината е един от най-универсалните уреди във фитнеса и тайната се дължи на различните ъгли, които предлага. Това демонстрира и Лорен Симпсън с поредното си обучително видео в своя Instagram.

На мнозина може и да не им се вярва, но няколко градуса нагоре или надолу могат да предизвикат натоварване в различни мускули по тялото. Това прави смит машината много полезен, но и деликатен за употреба уред.

Проследете внимателно примерите, които дава Симпсън във видеото си, и обърнете специално внимание на подготовката ѝ преди всяко упражнение, защото е важно да опазим ставите и сухожилията, докато се опитваме да извлечем максимума от всеки отделен мускул.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъъъ

    1 0 Отговор
    гледал съм ги такива клипове
    ама това е само началото ... после се почва ....
  • 2 Стас

    1 0 Отговор
    Леле-жена и щанги! Все едно мъж с преса за коса. До къде сме стигнали-леле! Ще дойде време жените да ни гонят с бухалки.