Last news in Fakti

10 Август, 2022 19:48 2 709 3

Лорен Симпсън показва как да адаптираме упражненията, ако имаме силиконов бюст (ВИДЕО)

  • лорен симпсън-
  • фитнес

Самата фитнес инструкторка има импланти

Силиконовият бюст отдавна не е привилегия само на порнозвездите и дори малцина вече се изненадва, ако видят някоя дама с импланти. Онези от тях, които са се сдобили с такива обаче, знаят, че понякога големите гърди създават дискомфорт във фитнеса. Затова се обръщаме отново за помощ към Лорен Симпсън, която е не просто любимата ни фитнес инструкторка, но е и жена, която се е подложила на подобна разкрасителна операция.

При упражненията за гърда най-често се усещат препятствията на уголемения бюст. Широкият хват с дъмбелите на пейката е най-неудобното и затова Лорен предлага да съберете ръцете си по-близо до лицето и да увеличите наклона на пейката. Фокусът така ще пада повече върху вътрешната част на гръдните мускули и няма да дърпате имплантите.

При набиранията съветът е същият. Ефектът от широкия хват е огромен, но напрежението върху бюста е неминуемо. Затова не е фатално, ако решите да съберете ръцете в тесен хват. Като бонус ще включите и мускулите на бицепсите.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    10 1 Отговор
    Безмозъчни същества
  • 2 Любопитен

    3 0 Отговор
    Ако имам силикон в дедовия и си помагам с него да повдигам тежести, какво правиме.
  • 3 Коко

    0 0 Отговор
    А, ако нямаме…к’во прайм..?