Last news in Fakti

10 Май, 2022 09:18 631 0

В ЦСКА си разделят 300 хиляди лева при успех за Купата

  • цска-
  • купа на българия-
  • футбол-
  • левски-
  • премии

"Червените" вече си заработиха бонуси за второто място в крайното класиране на efbet Лига

В ЦСКА си разделят 300 хиляди лева при успех за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на ЦСКА ще си осигурят значителна премия при успех в предстоящия в неделя финал за Купата на България срещу Левски. Ако успеят да защитят спечеления през миналия сезон трофей, възпитаниците на Алън Пардю ще си разделят 300 хиляди лева.

"Червените" вече си заработиха бонуси за второто място в крайното класиране на efbet Лига. Още в началото на сезона на футболистите бе съобщено, че премии за отделни победи няма да има, а са предвидени отборни бонуси единствено при първо или второ място в крайното класиране.

Днес ще стане ясно и каква ще е премията за Левски при успех във финала на 15 май. На спора за трофея ще присъстват 35 000 зрители. Очакваното с огромен интерес дерби e в неделя от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА