Last news in Fakti

29 Май, 2013 13:28 9 472 1

Пенев: Не видях порно, нямаше голи хора

  • димитър пенев-
  • цска
Пенев: Не видях порно, нямаше голи хора - 1
Снимка: БГНЕС

„Не видях да има голи и съблечени хора, за да има порнография. Видях обикновен мач“, гръмна с поредния бисер бившият треньор на ЦСКА Димитър Пенев по повод съмнителната загуба на „червените“ от Локомотив (София) в последния кръг на родната „А“ група.

„Армейците“ излязоха с няколко юноши, което улесни задачата на „железничарите“ да се спасят от изпадане.

„Трябва да има една основна ревизия при децата и юношите, трябва да им се даде повече шанс в мъжките отбори. Ако това не се направи в близко време, ако не се намали броя на чужденците, първенството ще става все по-зле“, каза Димитър Пенев.

Треньор номер 1 на XX век отказа да коментира бъдещето на настоящия треньор на ЦСКА Милен Радуканов. Според него собствениците трябва да решат дали да го оставят или не.

„В днешно време не се знае доколко футболистите обичат клубовете, в които играят. А получават много големи заплати. Затова 50% трябва да е от собствената школа. В ЦСКА трябва да се намалят чужденците и да се пуснат собствени кадри и юноши“, каза Пената.

Той коментира и края на първенството, в което по драматичен начин Левски „сдаде“ титлата: „Това беше ясно, че Левски няма възможностите да задържи преднината. Слаба игра. Все пак не искам да правя анализи, защото уважавам отбора им. Но това, което видяхме, няма как да е новият шампион на България“, завърши Димитър Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Когато коментарите служат да разтълкуват играта, тогава има футбол. А когато служат за да я компенсират, тогава вече има пълна изродщина, каквато отдавна се е заформила в държавата ни повсеместно.