11 Май, 2022 15:00 633 0

Разследват мач във Франция

  • футбол-
  • франция-
  • мач-
  • разследване-
  • уредени мачове-
  • черно тото

Срещата завършила 22:1 за домакините

Разследват мач във Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия във Франция започна разследване на мача от седма дивизия между Арл и Септеме, завършил с победа 22:1 за домакините. Резултатът изстреля отбора на първото място в лигата. Този ход не е изненадващ, като се има предвид, че Арл отбеляза само 52 гола в 20 мача преди съботната среща.

Арл играе във втора дивизия на регионалната средиземноморска лига във Франция и трябваше да победи Септеме със значителна разлика, за да изпревари ФК Мартиг. Отборът вече има решаващите 12 гола преднина в головата разлика.

Това предизвика лигата да анулира резултата и да започне разследване за уреждане на мачове. Ако клубовете бъдат признати за виновни, двубоят ще се преиграе, но е възможно да има и по-голямо наказание за нарушаване на правилата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА