Last news in Fakti

13 Май, 2022 19:38 819 2

ЦСКА 1948 постигна обрат и заби цели 5 гола на Арда

  • цска 1948-
  • арда кърджали

Александър Колев дори се отчети с хеттрик

ЦСКА 1948 постигна обрат и заби цели 5 гола на Арда - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 спечели с убедителното 5:1 срещата си с Арда Кърджали в предпоследния кръг от родния шампионат.

Гостите поводеха още в първите секунди с гол на Светослав Ковачев, но след това на терена имаше само един отбор и той бе в червено.

Александър Колев заби хеттрик във вратата на Мартин Луков, а Ивайло Чочев добави още два, като всички попадения бяха вкарани до 35 минута на срещата.

Мачът за гостите се оказа протоколен с оглед факта, че нямаха шанс от известно време, за да се борят за класиране на седмата позиция, докато „армейците“ ще се надяват, че Берое няма да победи Локомотив Пловдив и ще опазят мястото за баража към Лигата на конференциите докрай.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    7 0 Отговор
    Добре е, добре е от последните няколко мача на Локо, Цска1948 и Арда изкарах над 1200 лв от собственика на единият отбор(залози в ефбет). Даже децата в училище разбраха, че тея въртят черно тото. Как единият мач биеш с 5 голя, другия го губиш с толкова, нещата са ясни доганите от Кърджали им трябва пари да оцелеят а в Европа не се знае дали ще вземат мач и сега лягат за тотото, а другите два отбора имат шанс последния мач между тях да реши кой ще е на бараж, само берое може да им развали нещата, но и за тях ще има някой лев. Тези 3 отбора никви ги нямаше цял сезон, а сега по 5 10 гола на мач влизат.
  • 2 кУмУнист

    8 0 Отговор
    Тея ако изиграят по още 2 3 мача и някой от футболистите им ще вземе златната обувка на Камбуров.