Last news in Fakti

13 Май, 2022 22:02 765 2

СДВР: Сигурността на „Вечното дерби“ е напълно осигурена

  • сдвр-
  • вечно дерби-
  • георги алексиев

Заявката от полицията е, че няма да се стигне до ексцесии по време на двубоя за Купата

СДВР: Сигурността на „Вечното дерби“ е напълно осигурена - 1
Снимка: БГНЕС

Дербито между Левски и ЦСКА за Купата на България е категоризирано като събитие с особено висок риск от възникване на безредици. По тази причина от СДВР се видяха принудени да съобщят дали охранителните органи са готови да посрещнат това предизвикателство.

Ние разчитаме това да се превърне в един празник. Нашите действия ще бъдат реципрочни на това, което се случва на стадиона“, каза старши комисар Георги Алексиев пред БНТ по темата.

На 15 май ще има още две мащабни спортни събития, които ще окажат влияние върху движението из централните градски части. От 09:00 часа има планиран маратон из улиците между Народното събрание, кварталите Изток и Младост, Борисовата градина и ще завърши пред Националния стадион. От 11:00 часа пък ще има велошествие, което ще стартира от Народното събрание и ще премине през бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, НДК и Южния парк.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JwP

    2 2 Отговор
    Левски и Литекс-София не е вечно дерби!!!
  • 2 Весо Хитлера

    1 0 Отговор
    Ще видим колко сте осигурили сигурността, уредили сме си един кравай ама няма да разберете къде ще е, аре лека нощ ушеви