Last news in Fakti

14 Май, 2022 09:32 1 138 4

Стамен Белчев обяви, че си тръгва от Арда

  • стамен белчев-
  • арда кърджали

С ръководството не са се договорили за удължаване на контракта му

Стамен Белчев обяви, че си тръгва от Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Арда Кърджали ще се наложи да си търси нов треньор през лятото, защото Стамен Белчев обяви, че няма да остане начело на клуба.

Той заяви решението си след тежкото поражение от ЦСКА 1948 с 5:1, като потвърди, че с администрацията не са стигнали до консенсус по новия му договор, цитиран от Gong.

Той ръководи „кърджалии“ от Коледа насам, като за последвалите 13 мача спечели само 2. Това е втори престой на Белчев в отбора, като преди това бе далеч по-успешен.

До края на сезона Арда има домакинство срещу Берое на 20 май, като тимът няма да се бори за нищо друго, освен за собствената си чест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    6 0 Отговор
    Такова черно тото се разиграва последните 2 3 кръга между Арда, Локо пд и цска, че сигурно и от уефа залагат, какво да прави Белчев там, това им е неразбирателството, а не нещо друго.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Велин

    1 0 Отговор
    Гайтански се опита да е като Домусчиев но се удави ха ха ха
  • 4 Ветеринарен психолог

    2 0 Отговор
    Усетил е,че ще гонят Пардю от ЦСКА и ще го замести,преди да дойде Стойчо младенов