Last news in Fakti

14 Май, 2022 11:02 1 088 2

Стилиян Петров призна, че едва не е подписал договор с Левски

  • стилиян петров-
  • цска-
  • левски

Томас Лафчис е закъснял с предложението си към халфа

Стилиян Петров призна, че едва не е подписал договор с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Стилиян Петров днес е считан за една от легендите на ЦСКА, но в зората на своята кариера той е бил на крачка от това да се озове в Левски. Той сам признава, че е било въпрос на часове, когато решава, че е време да се раздели с Монтана и да направи следващата крачка в развитието си.

Тогавашният президент на Левски Томас Лафчис закъсня с няколко часа. Ние подписахме сутринта с ЦСКА и той се обади вкъщи на баща ми след около 4 часа и каза, че иска да ме привлече в Левски. Но баща ми обясни, че вече сме взели решение, подписали сме и няма как да си променим мнението. Благодарихме му за обаждането. Той човешки и професионално оцени и разбра ситуацията и преминаването в Левски закъсня с часове“, каза „Стенли“ пред „Тема Спорт“.

Бъдещият тогава капитан на националния отбор разкрива още, че е имал редица запитвания от Гриша Ганчев, когато той бе собственик на Литекс.

Баща ми винаги е бил фен на Левски. Но това беше решението за моето развитие и нямаше как да го променим. Това беше трудно прието от баща ми, защото кариерата ми предстоеше да продължи в ЦСКА, а не в Левски“, сподели още Петров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 München

    4 5 Отговор
    И за това кариерата му се разви повече от добре. Ако беше отишъл при “онези”, които падат и “накрая на света”( Д. Пенев), никой нямаше и да чуе за него.
  • 2 антрашпиц

    4 5 Отговор
    Извадил е късмет човека.Кво щеше да прави в Левски незнам.А след Левски пък хептен...