Last news in Fakti

14 Май, 2022 11:32 1 682 2

Гризман вече е бита карта и Атлетико ще го връща на Барса

  • антоан гризман-
  • атлетико мадрид-
  • барселона

Французинът така и не успя да възвърне формата си

Гризман вече е бита карта и Атлетико ще го връща на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Антоан Гризман ще се завърне в Барселона след края на сезона, когато договорът му за наем изтече. Това твърди испанското издание COPE.

Френският нападател трябваше да възвърне формата си в Атлетико Мадрид, но след няколкото силни мача в началото на сезона изпадна в обичайното си състояние от изминалите няколко години. Това накара Диего Симеоне да го закотви на пейката и все по-често да залага на Жоао Феликс и Матеуш Куня в предни позиции.

Гризман прибира по €18 млн. на сезон, което е и причината Барса да иска да се раздели с него на всяка цена, но на този етап „каталунците“ ще трябва да се примирят със ситуацията, докато не се появи купувач.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чук и Гек

    9 1 Отговор
    Последния малко по бял футболист на Франция, на когото може да се запомни и произнесе името! Екзотиката се налага все по съществено в Европа, конкретния и образ се размива и изпъква все по африканския нюанс!
  • 2 Дядо ви курти от село Пиперково

    1 0 Отговор
    Едва ли ще се намери някой който да плати такива пари...