Last news in Fakti

20 Май, 2022 11:02 1 585 4

Тити Папазов беснее срещу дисквалификацията и заяви, че ще съди Българската федерация по баскетбол

  • константин папазов-
  • левски-
  • балкан ботевград-
  • йордан минчев

Той е категоричен, че документацията на Йордан Минчев е изрядна

Тити Папазов беснее срещу дисквалификацията и заяви, че ще съди Българската федерация по баскетбол - 1
Снимка: БГНЕС

Константин Папазов обяви, че ще съди Българската федерация по баскетбол, след като неговият Левски бе дисквалифициран от финалните плейофи за шампионската титла у нас заради неизрядна картотека на крилото Йордан Минчев.

Решението е скандално, ще съдим федерацията, но дали ще успеем е друг въпрос. Йордан Минчев е картотекиран в нашия списък. Имаме всички необходими документи, с които играе и никой не ни направи забележки три мача. Левски е много ощетен от това и ще си търсим правата в съда. Ако успеем, ще е много добре за нас и лошо за федерацията“, каза Тити Папазов пред БНТ.

„Сините“ трябваше да защитават титлата си срещу Балкан Ботевград, но в четвъртък (19 май) сблъсъкът бе прекратен, а от БФБ заявиха, че Минчев е играл неправомерно след изминалите седмици.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тити Бонбонов

    11 3 Отговор
    Да се разплаче и ще стане работата! А и гащичките да си свали!
  • 2 Лъжливия Бабикян

    10 3 Отговор
    Тоя па ревльо я у лево
  • 3 ААААААААааааааааа

    4 2 Отговор
    Не ПЛАЧИ ....дете ....
  • 4 Уточнение -

    2 0 Отговор
    искал е да каже " документацията ВЕЧЕ е изрядна." . Впрочем - все още имам съмнения, че този ревльо неправомерно го направиха треньор по баскетбол, че даже и на националния отбор.. Спомняте ли си - в стажа му като треньор влизаше и период на треньорстване на едно отборче, което НИКОГА не е било на ниво "професинален отбор", а е играло там някъде, из селските "първенства" /нищо против тях, но.../ -ако изобщо го е имало. Май че беше на гара Роман?. Та този най-малко има право да говори кой е прав и кой не...