Last news in Fakti

23 Май, 2022 09:34 4 293 4

Огромен скандал след спечелването на шампионската титла на Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • астън вила-
  • висша лига-
  • скандал-
  • футбол

Ръководството на Ман Сити се извини на гостите от Бирмингам и обяви, че започва разследване на случая

Огромен скандал след спечелването на шампионската титла на Манчестър Сити  - 1
Снимка: БГНЕС

Огромен скандал беляза празненството за шампионската титла на Манчестър Сити във Висшата лига. След победата с 3:2 след обрат над Астън Вила, която гарантира първото място за тима на Пеп Гуардиола, фенове на „гражданите“ нахлуха на терена.

Това стана докато футболистите на „виланите“ все още не се бяха изтеглили от игрището. Така вратарят на тима от Бирмингам Робин Олсен стана обект на физическа атака от страна на привържениците на Манчестър Сити. Нападението се вижда от кадрите, показани от „Скай Спортс“.

Дори и стюардите и намиращият се наблизо треньор на Астън Вила не успяха да предотвратят атаката срещу 32-годишния шведски национален вратар. От кадрите става ясно, че Олсен понася няколко удара глава.

Ръководството на Манчестър Сити се извини на гостите от Бирмингам и обяви, че започва разследване на случая. Ще бъдат прегледани записите от охранителните камери и виновниците ще понесат своите наказания.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МърсиСайд

    11 0 Отговор
    съдията ги подпираше тия симуланти, гуардиола ги е научил как да провокират и симулират !!
  • 2 Ветеринарен психолог

    14 0 Отговор
    Тия паднаха на нивото на Стойне Манолов и Царско Село. Корупция има. Наказани едва ли ще има,Футбола стана резил и посмешище.
  • 3 Бай Брадър

    13 0 Отговор
    Да присъдят служебно 0:3 и да висим какво ще празнуват ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.