Last news in Fakti

23 Май, 2022 10:08 2 986 4

Кметът на Пазарджик: Не искам Хебър да играе ролята на "асансьор"

  • пазарджик-
  • футбол-
  • тодор попов-
  • втора лига-
  • хебър-
  • хебър пазарджик

Щастлив съм, че момчетата узакониха категорично промоцията за елита точно на празника на града ни

Кметът на Пазарджик: Не искам Хебър да играе ролята на "асансьор" - 1
Снимка:

Кметът на Пазарджик – Тодор Попов, поздрави футболистите и треньорите на Хебър, които се класираха за efbet Лига. Той заяви, че не иска тимът да играе ролята на „асансьор”.

"Хебър е там, където според мен му е мястото. А именно в най-високото ниво на професионалния футбол на страната. Щастлив съм, че момчетата узакониха категорично промоцията за елита точно на празника на града ни. В крайна сметка това стана закономерно, защото във времето ние бяхме последователни. През 2017-та започнахме от аматьорския футбол и когато тогава говорех, че нашето място е в „А” група и на това се гледаше много скептично. Имаше моменти, когато бях упрекван, че волейболът е за сметка на футбола, но това също не е вярно, защото в годините ФК Хебър получаваше нужното финансиране. И реализацията – влизане в Първа лига говори за една добра свършена работа за пореден път. Благодаря на футболисти, треньори и ръководство на Хебър и на публиката разбира се, защото всички тези неща ги правим за нашите фенове", коментира Попов.

"Нека сега се нарадваме на този хубав успех на ФК Хебър, а мой първи ангажимент още от понеделник е да намерим бързо решение на казуса за поставяне на електрическо осветление за стадион „Г. Бенковски”, за да може Хебър да си играе домакинските мачове в Пазарджик. Другото би било безсмислено. След това ние трябва да съсредоточим усилията си трайно да пребиваваме в Първа лига, а не да играем ролята на „асансьор”, както се случвало в предишните 3 пъти", подчерта кметът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеринарен психолог

    8 2 Отговор
    Хебър ще е шампион по публика. На домакинските мачове по 10 000. На гостуванията по 2000. Както беше и преди,

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Онзи

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ветеринарен психолог":

    Шампион по публика , но изпадащ по футбол ! Играта на отбора е за в група ! Петте поредни загуби на Етър (!!!???) решиха класирането ...
  • 4 ЖителНаПазарджик

    2 1 Отговор
    Тоше, наркоман с колко ще ни вдигнеш данъците от тази година, че сега освен волейболистите ще трябва и на футболисти да плащаме? Да не говорим, че и стадиона ще иска осветление и какво ли още не за лиценз за А група.