Last news in Fakti

23 Май, 2022 09:19 1 457 1

Илиан Илиев със завидни танцувални умения на празненствата на Аполон (ВИДЕО)

  • илиан илиев - младши-
  • илиан илиев - джуниор-
  • футбол-
  • аполон

Българският халф, който изненадващо не беше повикан от националния селекционер Ясен Петров за предстоящите мачове от Лига на нациите, беше сред най-активните в празненствата

Илиан Илиев със завидни танцувални умения на празненствата на Аполон (ВИДЕО) - 1

Аполон Лимасол стана шампион на Кипър за 4-и път в историята си и за първи от 2006 година насам. „Боговете” триумфираха кръг преди края на шампионата, а късно снощи отпразнуваха титлата след последния мач срещу АЕК Ларнака.

Българският халф Илиан Илиев-младши, който изненадващо не беше повикан от националния селекционер Ясен Петров за предстоящите мачове от Лига на нациите, беше сред най-активните в празненствата.

Публикация, споделена от Ilian Iliev (@ilianiliev__)

22-годишният футболист впечатли с танцувални умения под звуците на песен на Dr. Dre и Snoop Dogg при излизането си на подиума за вдигането на трофея. Футболистите на Аполон се появиха на терена един по един, а атмосферата на стадиона беше уникална.

Илиан Илиев изигра 24 мача за Аполон в кипърското първенство. В тях вкара един гол и направи 2 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.