Last news in Fakti

23 Май, 2022 12:10 1 109 4

Ясен Петров вика герой на Левски в националния

  • ясен петров-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • илиян стефанов

Според запознати, решението ще бъде обявено до края на деня

Ясен Петров вика герой на Левски в националния - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът Ясен Петров най-вероятно ще извика още едно име в националния отбор. Става въпрос за героя от финала за Купата на България Илиян Стефанов, съобщава БЛИЦ. Именно халфът вкара единствения гол за победата на Левски над ЦСКА.

Според запознати, решението ще бъде обявено до края на деня.

Стефанов няма да замества никого в националния отбор, просто бройката на играчите ще бъде увеличена с още един футболист.

За повиквателна на Илиян се заговори още миналата седмица, когато се смяташе, че той може да замени Йомов, ако ситуацията след екшъна с аса на ЦСКА се усложни.

Въпреки че Жоро остана в списъка за предстоящите мачове, Ясен Петров е решил да повика и един от най-добрите футболисти в родното първенство през пролетния дял за приключилия сезон вчера.

През юни нашите имат четири изпитания в Лигата на нациите - на 2 юни приемаме Северна Македония в Разград, на 5 юни гостуваме на Грузия, на 9 юни - на Гибралтар, а на 12 юни приемаме грузинците.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    5 2 Отговор
    Пиши цялото име на МЕНТЕТО Ковачев цска ФАЛИРА.
  • 2 Ветеринарен психолог

    4 1 Отговор
    Тоя герой да не би да е спечелил шампионска лига? Герой е защитника на ЦСКА,който закачи топката ,тя подлъга вратаря и влезна. Ясене,викни него?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Теко

    1 2 Отговор
    Герой или гей