27 Май, 2022 15:33 813 0

Нови три старта за Георги Димитров във Formula 4

  • formula 4-
  • георги димитров

Българинът е сред фаворитите за трофея тази година

Нови три старта за Георги Димитров във Formula 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Още три състезания предстоят този уикенд на българския пилот в британската Formula 4 - Георги Димитров, като третият кръг от шампионата е на класическото трасе „Тръкстън”.

В първите шест старта най-добрите резултати на Георги са една победа и две шести места и след първите два кръга той заема 7-ото място в класирането.

От началото на сезона с отбора подобрихме много възможностите на колата, като разликата от първия до втория състезателен уикенд беше, че във втория уикенд се борихме за първо място в квалификацията, което ми дава увереност, че вървим в правилната посока. Работим по подобряване на скоростта на колата на правите и мисля, че заедно с тима ще постигнем по-добри резултати”, заяви Георги преди третия кръг от сезона във Formula 4.

За Димитров това е втори сезон в шампионата и е смятан да един от претендентите за титлата тази година. Георги кара тази година за JHR Developments – тимът, който през миналата година спечели титлите при пилотите и отборите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА