4 Юни, 2013 21:07 1 534 0

Вердер: Няма да се откажем от Тонев

  • тонев-
  • вердер-
  • лех познан-
  • астън вила-
  • трансфер
Вердер: Няма да се откажем от Тонев - 1
Снимка: БГНЕС
Германският Вердер Бремен иска да вземе национала на България Александър Тонев. Новината бе потвърдена от един от босовете на германците пред вестник "Билд".
 
"Наистина проявяваме сериозен интерес към Александър Тонев, с удоволствие бихме го взели в нашия отбор. Смятам, че и той ще прояви желание да дойде при нас", каза мениджърът на Вердер Томас Айхин пред най-тиражния европейски вестник.
 
"Важното е това, което иска футболистът. Астън Вила първо трябва да се договори с Тонев. В една такава сделка има три страни, които искат нещо. Ще се боря за Тонев, за да прояви желание да дойде при нас", каза още спортният директор на германския клуб.
 
"Бременските музиканти" не са единственият отбор, който желае българския футболист. Английският Астън Вила е предложил цели 4 милиона евро на Лех Познан за правата на 23-годишния бързак. Вестник "Сън" трансферът дори е финализиран.
 
"Ще изчакаме още няколко дни, за да видим дали той ще остане при нас, или ще си тръгне", каза треньорът на Лех Мариуш Румак.
 
Предложението на Вердер Бремен към полския клуб, от който излезе и Роберт Левандовски, е 3 милиона евро. Договорът на Тонев с тима от Познан е до 2015 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА