Last news in Fakti

30 Май, 2022 16:18 2 157 1

Лорен Симпсън развенчава митовете за степ машината (ВИДЕО)

  • лорен симпсън-
  • фитнес

Един от любимите уреди на дамите във фитнеса не прави точно това, което мнозина си мислят

Степ машината е любим уред на болшинството от дамите във фитнеса, тъй като уредът е натоварен с множество митове, които имат нужда от развенчаване. Допитахме се отново до любимата ни фитнес инфлуенсърка - Лорен Симпсън, за да почерпим тази безценна информация.

Инструкторката обяснява в своя публикация, че степ машината не може с магическа пръчка да оформи мускулите на корема или дупето. Това не се променя, дори когато катерите стъпалата с ритници назад. Няма да тонизирате цялостно краката си, нито ще изгорите достатъчно мазнини. Най-лошото в нейните очи обаче са предизвикателствата от по 90 минути върху степ машината.

Симпсън подчертава, че уредът неслучайно се поставя в кардио салоните във фитнеса. Причината е, че това е отличен уред за загрявка и подобряване на издръжливостта.

В основата на отслабването винаги стои калорийният дефицит. Не е достатъчно да прекарваме часове във фитнеса, ако целим да отслабнем без да се съобразяваме с храната си.

Лорен отново приканва дамите да се насочат към силовата зала, където са тежестите, защото там е мястото за ваене на мечтаното стегнато тяло.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая няма дефицит от калории

    1 0 Отговор
    Има дефицит от внимание!