Last news in Fakti

8 Юни, 2013 13:13 1 083 0

Ново 20: Юнайтед надцаква Арсенал за Фабрегас

  • арсенал-
  • сеск фабрегас
Ново 20: Юнайтед надцаква Арсенал за Фабрегас - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Новият треньор на Манчестър Юнайтед не се е отказал от Сеск Фабрегас, съобщи британският „Сън”. Дейвид Мойс е готов да даде 40 милиона паунда за испанеца и да надцака Арсенал, които също го искат обратно в редиците си.

Наскоро 26-годишният полузащитник каза, че иска да остане в Барселона и да се бори за титулярното си място, въпреки привличането на бразилеца Неймар за близо 50 милиона паунда. Все пак новият наставник на „Червените дяволи” иска да го привлече и да положи основите на нова ера след напускането на Сър Алекс Фъргюсън. Оттеглянето на Пол Скоулс ще остави огромна дупка в халфовата линия на шампионите на Англия, а Андерсон и Кагава едва ли ще могат да издържат на напрежението, имайки предвид че не са от класата на Фабрегас.

Арсенал ще се опита да привлече Уейн Рууни, чийто трансфер би коствал огромна сума пари.

Очаква се в близките няколко дни Фабрегас да обсъди бъдещето си с Тито Виланова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА