Last news in Fakti

11 Юни, 2022 11:23 1 463 9

Ботев (Пд): Операцията на Неделев в Грузия е продължила около 2 часа

  • тодор-
  • неделев-
  • операция-
  • грузия

Капитанът на „канарчетата“ ще остане няколко дни в лечебното заведение в Тбилиси, където ще бъде подложен на възстановителни процедури

Ръководството на Ботев (Пловдив) разпространи информация за състоянието на полузащитника Тодор Неделев, който пострада късно снощи при транспортен инцидент с автобуса на националния отбор в Тбилиси и претърпя спешна операция на главата в грузинската столица.

"Тодор Неделев претърпя успешна операция след пътния инцидент в Тбилиси. Интервенцията стартира малко преди 1:00 часа българско време и продължи около 2 часа“, казват от щаба на „канарчетата“.

Неделев бе със счупен череп и бе подложен на операция в болница в грузинската столица. В следващите дни Неделев ще остане в лечебното заведение, където ще бъде подложен на възстановителни процедури.

„ПФК Ботев (Пд) благодари на лекарите в болницата в Тбилиси, както и на д-р Бочев и екипа на БФС и националния отбор за оказаното съдействие на Неделев и за своевременното информиране на "жълто-черния" клуб относно случващото се с нашия капитан. Пожелаваме на Тодор Неделев бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена, където да прави любимото си нещо - да радва "жълто-черните" сърца с красивите си и магически отигравания!", се казва в съобщението.

Катастрофата с двата автобуса, превозващи националния отбор на България, става в тунел и на мокра настилка по пътя на групата на "трикольорите" от летището към хотела в Тбилиси. Първият от двата рейса с националите рязко забива спирачки, след като пред него внезапно спира друг автомобил, в следствие на което вторият автобус го удря силно отзад. Неделев е седял на последната седалка в ляво и получава нараняванията от парчета от счупеното задно стъкло на първия рейс.

Националите гостуват на Грузия в Тбилиси в мач от турнира Лигата на нациите, който е утре от 19 часа. В срещата преди дни Грузия ни победи с 5:2, а след мача треньорът Ясен Петров подаде оставка. Сега тимът ни временно се води от техническия директор Георги Иванов - Гонзо.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро Теслата

    5 0 Отговор
    Дега поне наще като паднат ще имат оправдания психически са недобре а не че са скопени мулета
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Да оздравява по-бързо!!!Уникално......Единственният,който разбира от футбол в този отбор да пострада жестоко......

    Коментиран от #4

  • 3 Затова се слагат

    0 0 Отговор
    Предпазни колани
  • 4 Съмняваме

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Че разбира.Тича около 60 минути и толкоз

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мим

    3 0 Отговор
    Нещо грешите в описанието.Не може,ако е седял на последното място в ляво на втория автобус и да пострада от задното стъкло на предния автобус.По вераятно да е бил от предната седалка в дясно и да пострада така....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Смърф

    0 0 Отговор
    Слава Богу не е пострадал важен за Тошко орган и ще се оправи, а в зависимост от грузинската медицина, даже след мозъчната операция, може да проговори немски