11 Юни, 2022 18:37 1 012 3

Тони Надал: Рафа ще играе на "Уимбълдън"

  • рафа-
  • надал-
  • тенис-
  • уимбълдън

В момента му правят радиотерапия на крака в Барселона, потвърди още чичо му

Рафаел Надал ще играе на "Уимбълдън" в края на месеца, въпреки хроничната си контузия на крака. Това съобщи неговият чичо и бивш треньор Тони Надал. "Да, той ще играе", каза Надал пред репортерите на турнира в Щутгарт, цитиран от ДПА, предава sportal.bg.

Както е известно, Рафа разкри, че е имал нужда от обезболяващи инжекции, за да спечели "Ролан Гарос" за рекордния 14-и път.

Рафа намекна дори и за оттегляне от спорта, но чичо му вярва, че ще играе на турнира от Големия шлем на трева, след като в момента му правят радиотерапия на крака в Барселона.

Тони Надал разкри, че се е чул с племенника си, който се чувства много "по-добре".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредните пинизи

    3 5 Отговор
    За да го надрусат със забранени ааболи.
  • 2 Пръц

    2 5 Отговор
    Испанският Ром отдавна е дотегнал на хората с капризите си на корта и извън него.Цяло мъчение е да гледаш негов мач и да слушаш как грухти и пуфти с повод или без повод.
  • 3 ъгъл

    0 0 Отговор
    Кога ще започва Вимбледона?