Last news in Fakti

17 Юни, 2022 15:33 926 0

Чарлс Оливейра иска да се бие с Конър МакГрегор заради парите

  • чарлс оливейра-
  • конър макгрегор-
  • ufc-
  • mma

Той осъзнава, че мнозина са на опашката за най-успешния боец в лека категория

Бившият шампион в лека категория на UFC - Чарлс Оливейра, призна, че би искал да премери сили с Конър МакГрегор, но изненада с аргумента си, че причината са парите.

Битка срещу МакГрегор би била много добър вариант за мен. Подобна битка би ми донесла много пари и това е най-важното“, каза „До Бронкс“ пред ESPN.

Той също така осъзнава, че мнозина са на опашката за двубой с „Прословутия“, тъй като през годините той се превърна в гаранция за тлъсти печалби в смесените бойни изкуства.

МакГрегор обаче не е излизал на октагона от счупването на крака си през юли миналата година, когато пострада в битката срещу Дъстин Порие.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА