Last news in Fakti

18 Юни, 2022 15:03 1 821 8

Монца активира откупната клауза на Вальо Антон - ЦСКА прибира тлъста сума

  • валентин антов-
  • монца-
  • цска

Централният бранител не бе част от титулярите на Джовани Стропа, но това може да се промени

Монца активира откупната клауза на Вальо Антон - ЦСКА прибира тлъста сума - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е напът окончателно да се раздели с най-младия капитан в историята си - Валентин Антов. Италианското издание Tuttomercato твърди, че Монца е откупил правата на българина, след като е активирал клаузата в договора му за наем.

Смята се, че „армейците“ ще получат €2 млн. от сделката, което автоматично превръща Антов в един от най-скъпите изходящи трансфери в новата история на българския футбол.

21-годишният защитник взе участие само в 6 мача през изминалата кампания в Серия Б, но изглежда старши-треньорът - Джовани Стропа, планира да го наложи в състава след промоцията в италианския елит. Не е изключено обаче и той да бъде преотстъпен отново, за да трупа опит в по-долните нива.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Браво Вальо

    17 2 Отговор
    Напред Армейци! Това е духа на ЦСКА, заради това е велик този клуб! Няма тирета, точки, Ловеч - Монеч! Има най великите и успешни български футболисти - всички от ЦСКА! Дано сърбина налага деца от школите, българчета, че това си изгуби в последните 9 години!

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Българин

    3 15 Отговор

    До коментар #2 от "Браво Вальо":

    Треньорът на ЦСКА не е сърбин а се казва Любо Пенев и си е Българин.
  • 4 Българка

    1 13 Отговор

    До коментар #2 от "Браво Вальо":

    Всички по-добри български футболисти когато бяха млади и трябваше да отидат в казармата ги прибираха в това образование наречено ЦДНА в начало и единствен Гунди им отказа и го пратиха в Пловдив да играе в Ботев, но игра малко! И той беше единственият с морал!

    Коментиран от #8

  • 5 Голубой

    4 0 Отговор
    Да струва 2 милиона!
  • 6 Бре

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Браво Вальо":

    Бре, тоз Антов излезе златна кокошка! Първо ЦСКА взе 2 милиона лева за 1 година наем в Болоня! После още два милиона лева за 1 година наем в Монца. И сега взема още 4 милиона лева заради клауза за откупуване, ако Монца се класира в серия А!
  • 7 Свинчо

    0 0 Отговор
    Ужас да купиш дълбока резерва за 4 милиона и да го подариш на друг отбор ми звучи като виц.Или мръсно пране
  • 8 Гунди

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Го изпратиха в Ботев Пловдив,защото не са го харесали! Проверете кои са били нападатели в ЦСКА по това време. Даже казват ,че в началото и в Тракия Пловдив Гунди е започнал малко дървено...