Last news in Fakti

20 Юни, 2022 08:57 1 019 1

Гатузо иска двама от Милан във Валенсия

  • дженаро гатузо-
  • валенсия-
  • милан-
  • играчи

Бившият халф на “росонерите” е набелязал Тиемуе Бакайоко и Саму Кастийехо, които не са основни фигури на “Сан Сиро”

Гатузо иска двама от Милан във Валенсия - 1
Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на Валенсия Дженаро Гатузо иска да привлече в тима двама футболисти на Милан. Бившият халф на “росонерите” е набелязал Тиемуе Бакайоко и Саму Кастийехо, които не са основни фигури на “Сан Сиро” и се очаква клубът да се раздели с тях.

Към Кастийехо има интерес и от Севиля, а Бакайоко, който е собственост на Челси, не попада в плановете на Томас Тухел и ще трябва да си търси нов отбор.

Очаква се Милан да продаде Лео Дуарте на Истанбул Башакшехир за 5,5 млн. евро, след като през миналия сезон бразилецът игра в Турция под наем.

Матия Калдара също няма да е част от шампиона на Италия. Защитникът ще стане свободен агент в края на месеца. Калдара беше преотстъпен на Венеция и записа 31 мача в Серия “А”, но отборът изпадна. Една от опциите пред Калдара е да подсили Емполи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой плющи ленчето

    0 1 Отговор
    КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, но според киро пазаруването на ДЕПУТАТИ е демокрация