Last news in Fakti

11 Юни, 2013 19:33 1 300 0

Лудогорец се раздели с четирима

  • лудогорец-
  • ешпиньо-
  • гъргоров-
  • голубович-
  • генчев
Лудогорец се раздели с четирима - 1
Снимка: БГНЕС
Лудогорец представи първото си ново попълнение и се раздели с четирима футболисти, след които и някои от лидерите на отбора.
 
Новото попълнение е португалският полузащитник Фабио Ешпиньо, който играе на поста плеймейкър. Той е юноша на Порто и е играл за втория отбор на португалския гранд, за който има 36 мача и два гола. След Порто неговата кариера преминава през Ешпиньо, където има 79 мача и 12 гола, както и Лейшоеш, за който изиграва 40 мача за 2 години. Последните два сезона е носил екипа на Морейрензе, който изпадна от португалската Суперлига. За този отбор той има 52 мача и 11 гола.
 
В същото време обаче стана ясно, че напускат капитанът Емил Гъргоров, един от важните играчи в средата на терена Станислав Генчев, Любомир Гулдан и Урош Голубович. Причината за раздялата с тях е, че и на четиримата им изтичат договорите и те не са подновени.
 
На пресконференцията по представянето на новото попълнение изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев взе отношение и по повод назначаването на Наско Сираков в конкурента Левски.
 
"Който го е страх от вълци, не ходи в гората. А нас не ни е страх. Гледам с уважение към Наско Сираков, защото всеки знае неговите възможности като ръководител. Освен това, за Лудогорец е добре другите конкуренти да са силни. Защото няма как ти да си добре, ако другите са зле", каза Петричев.
 
Лудогорец ще остане в София до 14 юни, след което се мести в Смолян за първия си лагер, който ще продължи до 23 този месец. Там е насрочена една контрола, а съперник е Пирин (Гоце Делчев). От 26 юни до 6 юли шампионите ще се подготвят в Австрия, където ще имат три проверки. Те са на 29 юни срещу Риека (Хърватия), на 2 юли срещу носителя на купата на Румъния - Петролул, а съперникът за 5 юли се уточнява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА