Last news in Fakti

21 Юни, 2022 13:41 1 336 1

Челси дразни Уест Хям

  • челси-
  • уест хям-
  • армандо броя-
  • висша лига

"Чуковете" искат Армандо Броя, но съгражданите мълчат

В Уест Хям цари разочарование и нарастващо раздразнение към Челси заради липсата на какъвто и да било отговор от “сините” за нападателя Армандо Броя, съобщава английската преса, пише Спортал.

“Чуковете” са приоритизирали привличането на албанския нападател и искат по-бързо да започнат конкретни разговори за цената на играча и конкретика на по условията на “сините”.

В Челси обаче все още цари известен хаос и несигурност след смяната на собствеността и оформянето на нова стратегия и приоритети. Само вчера стана ясно, че досегашният президент на тима Брус Бък и жената, която на практика отговаряше за оперативното ръководство на клуба, Марина Грановская вече няма да са част от управлението на тима. Именно поради тази причина от там не могат да започнат конкретни разговори в нито една посока - за привличане или раздяла с играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3333

    0 0 Отговор
    Уест хАм!!!