Last news in Fakti

22 Юни, 2022 10:38 758 0

Ман Юнайтед и Барса отново седнаха на масата заради Де Йонг

  • френки де йонг-
  • манчестър юнайтед-
  • барселона-
  • трансфер

Новият мениджър на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг иска поне пет нови попълнения през това лято, но до момента не успява да привлече нито един от исканите играчи

Ман Юнайтед и Барса отново седнаха на масата заради Де Йонг - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Представители на Манчестър Юнайтед и Барселона са осъществили пореден директен контакт вчера относно евентуалния трансфер на Френки де Йонг, предаде Спортал. Според Фабрицио Романо обаче и тези разговори не са довели до никакъв напредък, защото двата клуба не могат да се разберат за трансферната сума. Според италианския журналист каталунците искат не по-малко от 86 милиона евро за нидерландеца, като испанският клуб затруднява още повече преговорите с настояването цялата сума да бъде изплатена наведнъж. Причината за това е, че заради финансовите рестрикции Барселона може да инвестира в отбора само една трета от това, което спечели чрез продажбата на играчи или редуцирането на заплати. От „Камп Ноу“ използват това обстоятелство и не искат да отстъпват от исканията си.

Според „Мирър“ от Манчестър Юнайтед са готови да платят 60 милиона паунда (близо 70 милиона евро), като в добавка предложат още пет милиона под формата на бонуси.

Новият мениджър на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг иска поне пет нови попълнения през това лято, но до момента не успява да привлече нито един от исканите играчи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА