Last news in Fakti

23 Юни, 2022 19:03 1 774 1

Бивш колега на „Ибра“ от Милан: Той не допринесе с нищо за титлата!

  • златан ибрахимович-
  • хакан чалханоглу-
  • интер-
  • милан

Турчинът едва ли би искал да влиза в пререкания с шведа

Бивш колега на „Ибра“ от Милан: Той не допринесе с нищо за титлата! - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович стана обект на изненадваща критика от бившия си съотборник в Милан и настоящ плеймейкър на Интер - Хакан Чалханоглу. Той го обвини, че не е допринесъл с нищо за шампионската титла на „росонерите“ през изминалия сезон.

Той е 40-годишен мъж, а не 18-годишен, така че не бих направил подобно нещо на неговата възраст. На него просто му харесва да бъде в центъра на вниманието. Той не допринесе за Скудетото през този сезон и почти не игра, но ще направи всичко възможно, за да бъде в центъра на вниманието така или иначе. Освен това той е този, който постоянно ми се обажда, пита ме да излезем на вечеря или да покараме мотори. Също така писа за мен в книгата си. Трябваше да напише нещо, иначе страниците щяха да останат празни. Аз не му отговарям, по-добре да не му обръщам внимание, честно казано“, каза турчинът пред Tivibu Spor, цитиран от Sportal.

Чалханоглу се превърна в поредния играч, сменил двата лагера в Милано. Парадоксът обаче е, че миналата година изпусна титлата с червено-черния екип, а през следващата кампания отново се озова на губещата страна, макар да избрани синьо-черния.

„Ибра“ на свой ред се поздрави с още един златен медал в колекцията си, независимо че е далеч отвъд нормалната граница за футболно дълголетие.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.